Super Smash Bros voor de Switch?

Super Smash Bros voor de Switch?

Super Smash Bros Switch – Sinds de aankondiging van de Nintendo’s nieuwe console de Switch laat het Japanse bedrijf weten zich meer te focussen op games die met meerdere spelers zijn te spelen. In de trailers en de aankondigingen van Switch wordt duidelijk dat de Switch zowel een handheld als een console voor onder de tv wordt. Met name doordat Nintendo’s nieuwe console gemakkelijk is mee te nemen voor onderweg, op vakantie of bijvoorbeeld naar LAN party’s, zou deze spelcomputer bijzonder geschikt zijn voor multiplayer games.

Maar Nintendo heeft nog niets bevestigd over de succesvolle jaarlijkse titel ‘Super Smash Bros’. In een interview aan de TIME geeft Reggie Fils-Aime (Nintendo of America president) wel een aantal hints voor een nieuwe Smash Bros.

Toch zijn er wel enkele twijfels. Zo heeft de maker van de serie, Masahiro Sakurai, aangegeven klaar te zijn met de serie. En dit zou indirect betekenen dat er geen nieuw deel zou uitkomen en het bedrijf misschien alle spelers tevreden wil houden met een remaster van eerdere delen. Dit waren stuk voor stuk goede games, maar de echte fan zal hier waarschijnlijk niet tevreden mee zijn.

Eerlijk gezegd kunnen we ons ook niet voorstellen dat Nintendo geen gebruik gaat maken van deze systemseller, maar aan de andere kant, het is natuurlijk wel even afwachten.

Zodra er meer duidelijkheid is over het uitkomen van Smash voor de Switch laten we het je direct weten. Tot die tijd houden we de hoop dat Nintento binnenkort met een release datum komt voor een gloednieuwe nieuwe Smash 😉

One Reply to “Super Smash Bros voor de Switch?”

  1. Hans

    Reply

    Ik mag hopen dat er een nieuwe Smash voor de Switch komt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *