Knuffels Nintendo

Knuffels Nintendo

Knuffels Nintendo – Op zoek naar een leuk cadeau? Of ben je zelf helemaal fan van een of meerdere figuren van Nintendo? Dan hebben we hier een groot aanbod knuffels op onze website. Zo hebben we onder andere knuffels van Mario, Luigi, maar ook van Zelda en Animal crossing.

De knuffels zijn verkrijgbaaar in verschillende maten. Zo hebben we kleine knuffels in het assortiment van 17 cm, maar ook grotere knuffels van 40 cm en groter.

Op dit moment zien we dat de knuffels van de Mario reeks het populairst zijn. Met name de knuffels van de oude Mario games van de Nintendo 8 bit en de Super Nintendo zijn druk bezocht. En zeg nu zelf, dit was ook een prachtige tijd met spellen die nu nog steeds van grote invloed zijn op de hedendaagse games.

Maar niet alleen de Mario knuffels zijn gewild ook de Zelda knuffels zijn natuurlijk hot op dit moment. Zeker met de laatste game Breathe of the Wild op de Switch, is Zelda populairder dan ooit.

Dus ben je op zoek naar een leuk cadeau voor uw kind, vriend of vriendin? Of vind je het zelf leuk om je kamer te vullen met deze toffe knuffels? Kan dan eens rond op onze website.

 

mario yoshi knuffelzelda knuffeldonkey kong knuffelyoshi knuffel